GeekBlog

Cookie & Privatlivspolitik

Når du benytter GeekBlog.dk er du underlagt de vilkår som vi beskriver herunder. Dette er vores Cookie- og privatlivspolitik.

Nedenstående beskriver vores privatlivspolitik på GeekBlog.dk.

Vi overholder naturligvis EU’s persondatabeskyttelsesdirektiv, kendt som GDPR (General Data Protection Regulation).

Derfor kan du læse, hvilke data vi gemmer om dig. Se også hvilke rettigheder du har, når du benytter GeekBlog.dk.

Privatlivspolitik i overblik:

  1. Intro
  2. Hvem er dataansvarlig
  3. Sikkerhed
  4. Formålet med indsamling af      personoplysninger
  5. Disse oplysninger indsamles om      dig
  6. Periode for opbevaring
  7. Videregivelse af oplysninger
  8. Cookies
  9. Indsigt og klager
  10. Udgiver

1. Intro

Nedenstående er information om vores behandling af personoplysninger om dig (Privacy Notice).

2. Hvem er dataansvarlig

Den dataansvarlige er: Thomas Due Halfdaner, Skellerupvej 8, 8420 Knebel.  Det er denne person, som er ansvarlig for dine personlige oplysninger.

3. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

4. Formålet med indsamling af personoplysninger

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt! Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

5. Formålet med indsamling af personoplysninger

  • Personoplysninger du har sendt      os. Eksempelvis i forbindelse med kommentarer / kontakt.
  • Angivne besvarelser i      forbindelse med undersøgelser eller konkurrencer.

6. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Du kan til enhver tid anmode om, at vi sletter dine oplysninger.

7. Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af GeekBlog.dk, F.eks. hvad du kigger på samt er på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Op

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi udveksler oplysninger med:

  • Facebook.com
  • Twitter.com
  • Commento.io
  • Ghostboard.io

8. Cookies

9. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til <contact@geekblog.dk>. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

10. Udgiver

GeekBlog.dk ejes og publiceres af:

Thomas Due Halfdaner
Skellerupvej 8
8420 Knebel
Telefon: 30 88 77 44
Mail: contact@geekblog.dk

Sidst Opdateret: 26-01-2020