GeekBlog

Hvad er IRC egentligt?

Internet Relay Chat, eller IRCer et virtuelt debatforum på Internet, hvor folk fra hele verden kan mødes og skrive (chatte) med hinanden. Som bruger anvender man et klientprogram (Som f.eks. mIRC eller en webchat, der forbinder sig med en server i et givent IRC-netværk.  Alle servere i et IRC-netværk er koblet sammen og videresender beskeder fra bruger til bruger på netværket.

Man kan deltage i gruppediskussioner på en af de utallige IRC-kanaler, på et af de mange store og små IRC-netværk, eller bare skrive privat med familie eller venner, hvor end de befinder sig i verden. Hele spektret af menneskelige interesser, idéer og emner findes på IRC.

Et spøgefuldt citat siger: "Velkommen til IRC. Hvor mænd er mænd, kvinder er mænd og småpiger er FBI-agenter".  Meningen er selvfølgelig, at man ikke altid kan stole på, at andre netbrugere er dem, de giver sig ud for at være.

Ses vi på GeekBlog IRC Netværk?

Vi håber at se på GeekBlog IRC Netværk, til en hyggelig snak. :) – Vi sidder altid klar til at hjælpe dig hvis du skulle have spørgsmål

Hvordan connecter jeg til GeekBlog IRC Netværk???

Hvis du har en IRC client installeret kan du trykke her -> irc.geekblog.dk- eller bruge vores webchat som du finder: HER

Håber vi ses på IRC! - Vi sidder klar til snakke / hjælpe dig.

Læs evt mere her: https://www.geekblog.dk/geekblog-dk-irc/

Author image
Knebel - Denmark Hjemmeside
Jeg hedder Thomas Due Halfdaner, og står for daglige drift af siden. Jeg er en ”ung” mand på 36 år. – Jeg bliver betragtet som en IT-nørd! - Og ja, det er jeg stolt af!